Dit ben ik

Opgegroeid onder de rook van Rotterdam.  Met een open hart aan het werk om acceptatie en vrijheid in onze seksuele expressie te brengen.

Al een lange tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en een spirituele invulling van mijn leven. Ik ben opgegroeid in een Christelijk/Humanistisch genootschap. Rond mijn 25ste heb ik de overstap gemaakt naar Mindfulness en het Boeddhisme in de Plum Village traditie en de laatste jaren is het vooral Tantra en Lichaamswerk.

Ik ben een gecertificeerde Somatic Sex Coach en Sexological Bodyworker.

Mijn zoektocht heeft vooral te maken met vrijheid. Wat houdt me tegen om me echt te kunnen uiten? Ik ben bereid aan alles te twijfelen. Ik wil het "waarom" weten van iets. Waarom doe ik dit? Waarom werkt dit op deze manier?

Ik ben dus niet iemand die zomaar iets aanneemt en altijd op zoek is naar "is dit echt waar?". Misschien is dat wel het effect van die gekke monniken uit het klooster. Who knows...

Waarom seksualiteit?

Voor mij is werken met mijn seksualiteit een snelweg naar de kern. Eindeloos boeiend en gevarieerd. Een persoonlijk pad wat mij helpt sneller bij mijn essentie te komen; Daar waar het voor mij en anderen echt om draait.

Mijn doel is een omgeving te scheppen om in alle vertrouwen kwetsbaar te zijn en je seksualiteit te ontdekken en kunnen uiten.

Mijn achtergrond

Ik ben lid van:

 

Certificeringen, trainingen en gerelateerd werk:

 

Organisatie, facilitator en spaceholder ervaring bij:

 

Ik werk volgens de ethische en gedrags- code voor gecertificeerde seksuologische lichaamswerkers