Dit ben ik

Martijn. Rond de 40. Opgegroeid onder de rook van Rotterdam.  Met een open hart aan het werk om acceptatie en vrijheid in onze seksuele expressie te brengen.

Ik ben al een lange tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en een spirituele invulling van mijn leven. Ik ben opgegroeid in een Christelijk/Humanistisch genootschap. Rond mijn 25ste heb ik de overstap gemaakt naar Mindfulness en het Boeddhisme in de Plum Village traditie en de laatste jaren is het vooral Tantra en Lichaamswerk.

Ik ben een gecertificeerde Somatic Sex Coach en Sexological Bodyworker.

Mijn persoonlijke zoektocht heeft vooral te maken met vrijheid. Ik ben bereid aan alles te twijfelen. Ik wil vaak het "waarom" weten van iets. Waarom doe ik dit? Waarom werkt dit op deze manier?

Ik ben dus niet iemand die zomaar iets aanneemt en altijd op zoek is naar "is dit echt waar?". Misschien is dat wel het effect van die gekke monniken uit het klooster. Het mantra "do your own research" en "is het echt waar?" zit er goed in.

Waarom seksualiteit?

Seksualiteit is fascinerend. Een snelweg naar je kern. Voor mij eindeloos boeiend en gevarieerd. Een persoonlijk pad wat mij helpt sneller bij mijn essentie te komen; Daar waar het voor mij en anderen echt om draait.

Mijn doel is een omgeving te scheppen om in alle vertrouwen kwetsbaar te zijn en je seksualiteit te ontdekken.

Een van mijn missies rondom seksualiteit is het werken met taboe. Onze schaamte uitpakken en bloot stellen aan het licht om zo inzicht te krijgen in wie je bent en wat je beweegt.

Mijn achtergrond

Ik ben lid van:

Certificeringen, trainingen en gerelateerd werk:

Organisatie, facilitator en spaceholder ervaring bij:

 

Ik werk volgens de ethische en gedrags- code voor gecertificeerde seksuologische lichaamswerkers